Feestje? Leen het Mooiland springkussen

Publicatiedatum: 09-08-2018

Een wijkfeest zonder springkussen? Dat kán gewoon niet, vinden we bij Mooiland. En dus lenen we ons Mooiland springkussen graag uit aan huurders die een buurtactiviteit organiseren, bijvoorbeeld een barbecue, burendag of wijkfeest. Want het feest is – vooral voor de kleine wijkbewoners onder ons - pas compleet mét springkussen.

Bij Mooiland zien we graag dat huurders prettig samen wonen. Daar doen we samen met heel veel huurders ons best voor. We zijn blij met de inspanningen van wijkbewoners om het samen gezellig te maken. Daarom ondersteunen we waar mogelijk initiatieven op in de buurt. Zo geven we thuis.

Opblaasbare pret

Ons springkussen zorgt voor ontspanning en plezier voor iedereen; schoenen uit en spríngen maar! Het kussen is gratis te lenen en af te halen op onze locatie in Velp (NB). Het opblaasbare pretpakket meet 5 bij 4 meter en is bijna 4 meter hoog. Het kussen komt inclusief blower, grondzeil, haringen en veiligheidshesje voor de toezichthouder. De veiligheid vergeten we immers ook niet. Ook iets om rekening mee te houden: het springkussen weegt 90 kilo. 

Lenen? 

Stuur dan een e-mail met je gegevens, adres, activiteit en datum naar webcaremooilandnl. We nemen dan snel contact met je op.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden