Een kop koffie en een portie kennis tijdens de eerste ‘Mooiland on tour’

Publicatiedatum: 23-05-2019

 

Afgelopen woensdag, 22 mei, ging Mooiland on tour! Enthousiaste medewerkers van Mooiland waren de hele dag in de weer met het beantwoorden van vragen en het informeren van huurders. De tour begon in Oploo, maakte een stop in Wanroij en eindigde in Sint Anthonis. Het is de eerste keer dat wij deze vorm van klantenservice organiseren.

Voor een eerste keer was de opkomst zeker niet teleurstellend. Het begon rustig in Oploo, maar in Sint Anthonis kwamen ongeveer 40 personen een kijkje nemen. Hopelijk ontvangen we de volgende keer nog meer huurders.

Hoe kan ik in aanmerking komen voor het Oppluspakket? Kunt u mij helpen met het activeren van mijn inschrijving? Hoe kom ik in aanmerking voor huurtoeslag? Het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele vragen die wij beantwoordden. Vooral in het huidige digitale tijdperk kan het voor een (oudere) huurder verlossend zijn om face-to-face advies te krijgen en informatie te vragen. We kregen dan ook erg leuke reacties.

Naast al het informeren en adviseren, was er natuurlijk ook tijd voor informele gesprekken. We kregen geluiden te horen die we normaal niet snel horen en leerden de huurder echt kennen. De heerlijke, speciale koffie van een echte barista hielp daar zeker aan mee!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden